Exclusief Böttcher dealer voor Nederland Van Raam speciale fietsen uitleverpunt Ecotraveller vouw e-bike,s Dealer Exclusief Winora,Sinus en Haibike Dealer

Onze Winora - Sinus website is geheel vernieuwd!

Bekijk alle Winora/Sinus elektrische fietsen in onze e-bike shop.

Winora e-bike specialist van Nederland!


Winora-Sinus elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Winora & Sinus worden beschouwd als de beste elektrische fietsen ter wereld. De maker van het merk Winora - bikes, is onderdeel van de Accell group waar bijvoorbeeld Koga,Sparta en Batavus ook onderdeel van zijn. Ze zijn al jaren de specialist op het gebied van elektrische fietsen. In de bergachtige omgeving is er veel behoefte aan een fiets waarmee men moeiteloos de steile helling op kan rijden, en zo is de Winora elektrische fiets helemaal ontwikkeld om aan de zwaarste eisen te voldoen. Deze elektrische fietsen zijn exclusief uitgerust met de nieuwste techniek. Dit resulteert in probleemloze fietsen die zeer duurzaam zijn, licht in gewicht en heel comfortabel.De Geus Tweewielers in Oud-Beijerland is de Winora en Sinus Specialist van Nederland.

Bij ons vindt u de beste service, de meeste ervaring en onvoorstelbaar veel verschillende Winora elektrische fietsen direct in voorraad. Natuurlijk stopt de service niet bij het verlaten van onze winkel.Wij zorgen ervoor dat u altijd perfect en tevreden op uw Winora elektrische fiets de showroom verlaat.U wordt altijd op het hoogste service niveau geholpen. Wij staan voor u klaar.Kom langs in onze showroom in Oud-Beijerland of kijk snel op onze geheel vernieuwde website.