Fietstours op fietsen van de Geus...


Inmiddels alweer 5 jaar geleden is de Geus Tweewielers uit Oud-Beijerland een samenwerking aangegaan met de van oorsprong Oud-Beijerlandse Monique van Hulst. Monique heeft in Athene en Thessaloníki de twee grootste steden van Griekenland een fietstour bedrijf opgezet.

Ontdek Athene op de fiets

Waar je als tourist niet snel komt

Let’s meet in Athens

Voor fietstochten op maat

Laat je verrassen

Lets meet in Athens

Ontdek de leukste plekken in en rond Athene op de fiets


Fietstours voor jong en oud met Nederlands sprekende begeleiders Naar mijn idee kun je de stad het beste op de fiets verkennen.

Op de fiets zie je ontzettend veel in een korte tijd, zonder dat je moe wordt. De Let’s meet in Athens fietstours zijn geschikt voor jong en oud. Het tempo is niet te snel en omdat we in Athene alleen fietsen waar het verantwoord is, zijn de tours ook niet gevaarlijk.

Onze hippe Cortina fiets is de ideale fiets voor een relaxte fietstour. Uiteraard worden alle onze fietstours begeleid door een Nederlands sprekende begeleider.


Ontdek de leukste plekken in en rond Athene op de fiets

Ontdek de leukste plekken in en rond Athene op de fiets

Direct naar de website
Let’s meet in Athens

Let’s meet in Athens

Direct naar de Blog

Let’s Meet in Athens passie voor fietstours


Ik ben Monique van Hulst en woon als Nederlandse al bijna 10 jaar in Griekenland. Athene heeft mijn hart gestolen en met de fietstours en fietsvakanties van Let’s Meet in Athens probeer ik mijn passie voor de stad met je te delen. Ik neem je graag mee naar de bekende hoogtepunten en meest bijzondere plekjes waar je als toerist niet snel komt. Ik adviseer je graag over de leukste hotels, de beste transfers en gezellige restaurants en barretjes zodat je de echte Griekse cultuur beleeft. Volg mijn blog en Facebookpagina voor leuke weetjes en tips over Athene en omgeving. Fietstours voor jong en oud met Nederlands sprekende begeleiders Naar mijn idee kun je de stad het beste op de fiets verkennen. Op de fiets zie je ontzettend veel in een korte tijd, zonder dat je moe wordt. De Let’s meet in Athens fietstours zijn geschikt voor jong en oud. Het tempo is niet te snel en omdat we in Athene alleen fietsen waar het verantwoord is, zijn de tours ook niet gevaarlijk. Onze hippe Cortina fiets is de ideale fiets voor een relaxte fietstour. Uiteraard worden alle onze fietstours begeleid door een Nederlands sprekende begeleider. Schoolreis in Athene? Boek onze speciale school fietstour De school fietstours van “ Let’s Meet in Athens” zijn leerzaam en ontzettend leuk, de beste manier om je Athene schoolreis te starten. Of laat ons je schoolreis naar Athene organiseren. Combineer je citytrip Athene met een bezoek aan een eiland. Zie je liever iets meer van Griekenland dan alleen Athene? Kijk dan eens naar onze eiland fietstour Agistri. En voor wie Athene liever te voet ontdekt hebben we twee hele leuke wandeltochten samengesteld.