SWITZZ BIKES 2020 ( "E- FatBikes" voor twee personen )

Een e-bike met het comfort van een scooter. Dat is de nieuwste creatie van Switzz bike,s. Een stijlvolle e-bike waarop je met zijn tweeën op pad kunt.

Leuke dingen moet je kunnen delen en dat geldt ook voor het rijden op een elektrische fiets,Wij zijn enorm verrast met deze nieuwste creatie van Switzz bike,s door deze fabrikant komen de oude tijden van de Puch maxi met buddy seat en de Citta weer tot leven. Stoere jongens en meiden maar ook volwassenen die net dat beetje anders willen en relax op pad willen gaan.
Bagage meenemen? Ook dat is geen probleem: door de bagagedrager achter de budy seat is alles mogelijk. Ook de actie radius is dik in orde door het gebruik van een krachtige 504wh accu zet Switzz een prachtige bike neer voor een zeer scherpe prijs.Op zoek naar een echt gave e-bike? dan weten wij het wel.
Deze Switzz houdt het midden tussen een gewone fiets en een scooter. Gemotoriseerd uiteraard, dus zodra je kracht zet op de pedalen word je subtiel ondersteund. Het grote voordeel: je mag op deze e-bike zonder helm op het fietspad rijden.

Meer informatie >
Switzz bike 2020 een elektrische fiets met buddy seat