Exclusief Böttcher dealer voor Nederland Van Raam speciale fietsen uitleverpunt Ecotraveller vouw e-bike,s Dealer Exclusief Winora,Sinus en Haibike Dealer

Nieuws

Haibike zet groot in op trekking fietsen!

01-02-2019

Haibike zet groot in op sportieve elektrische fietsen en dan niet van het saaie soort.,   De Haibike xDuro eMTB fietsen kennen de meeste mensen wel maar de nieuwste  Haibike sDuro Trekking fietsen mogen er ook zijn.  Wat denk je van een trekkingfiets met 120Nm koppel met het geheel nieuwe Flyon systeem? Of de nieuwste Haibike SDuro Tr..

De Grenoble C7+ HMB 2019 mag zich met recht Elite noemen

01-03-2019

Het is namelijk het meest geavanceerde model van de Gazelle collectie  De Grenoble C7+ HMB mag zich met recht Elite noemen. Het is namelijk het meest geavanceerde model van de Gazelle collectie. Dat heeft de Grenoble C7+ HMB Elite te danken aan verschillende eigenschappen, de fiets komt bijvoorbeeld met de Platinum-accu, die goed is voor 500 wattuur. Deze is geïntegreerd in het ..

Das Original eBike 2019 modellen zijn binnen!

01-02-2019

De nieuwe collectie Das Original e-Bike elektrische fietsen zijn afgelopen week binnen gekomen. Das Original is een van ‘s werelds meest succesvolle elektrische fiets fabrikanten, het Duitse Ebike Das Original. Ebike, gevestigd nabij Osnabrück, produceert, ontwikkelt en ontwerpt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen met het betrouwbare Bosch systeem. Het uniek..

Haibike komt met Flyon systeem

24-07-2018

  Haibike onthulde recent hun nieuwe FLYON-lijn elektrische fietsen, Met de 120Nm sterke motor is er weinig concurrentie meer! Haibike toont dit jaar opnieuw dat ze markt leider zijn op het gebied van de E-Mountainbikes!! De nieuwe lijn werd net geïntroduceerd op het hoofdpodium van Europa's grootste elektrische fietsbeurs, Eurobike. De volledig carbon frames op de FLYO..

De Gazelle van Stael fietsen zijn binnen!

30-10-2017

  Nieuw binnen in nu in onze winkel. De Gazelle Van Stael fietsen model 2018! Een stoere retro fiets van zeér goede kwaliteit Met Brooks afmontage RVS spatborden en lederen handvatten een plaatje. Verkrijgbaar in dames en heren model. ..