Nieuws

Eenvoudige fietslease bij de Geus Tweewielers

11-12-2019

10 december 2019   Nieuwe fiscale fietsregeling biedt grote kansen   Eenvoudige fietslease bij De Geus Tweewielers   ● Fiets van de zaak vanaf 1 januari aantrekkelijk voor werkgever én werknemer ● Gloednieuwe e-bike al vanaf een paar euro per maand inclusief service, verzekering en onderhoud ● Nieuwe fiets eenvoudig lokaal uit te zoeken bij De Geus Tweewielers ..

SWITZZ BIKES 2020 ( "E- FatBikes" voor twee personen )

30-11-2019

Een e-bike met het comfort van een scooter. Dat is de nieuwste creatie van Switzz bike,s. Een stijlvolle e-bike waarop je met zijn tweeën op pad kunt. Leuke dingen moet je kunnen delen en dat geldt ook voor het rijden op een elektrische fiets,Wij zijn enorm verrast met deze nieuwste creatie van Switzz bike,s door deze fabrikant komen de oude tijden van de Puch maxi met buddy seat en d..

Fiets van het jaar nu ook als e-bike!

10-08-2019

Op zoek naar een hippe e-bike waarmee je makkelijk naar school kan gaan, om een boodschap te doen of voor andere ritjes? Dan is deze nieuwste Cortina E-Common jouw ideale elektrische fiets!  De fiets heeft een voor- en achterdrager waarop je alles kwijt kunt wat je mee moet nemen. De voordrager is smaller gemaakt en er passen veel nieuwe accessoires op. De nieuwste Cortina e-bike i..

Nieuwe Gazelle Ultimate e-bike serie...

18-06-2019

Op maandag 17 juni was het dan zo ver, de lancering van de nieuwe Gazelle Ultimate lijn in het Nederlands Openlucht museum in Arnhem, Daar stond de geheel nieuwe Gazelle Ultimate serie klaar. stuk voor stuk unieke doorontwillelde elektrische fietsen afgemonteerd met de beste onderdelen van dit moment. Sportief, eigentijds en een echte Gazelle. De  nieuwste Gazelle Ultimate collectie best..

Haibike Flyon vanaf deze week te bestellen!

18-05-2019

Goed nieuws over Haibike Flyon: Afgelopen week hebben wij te horen gekregen dat wij Official Haibike Flyon dealer zijn geworden. Wat een fietsen, Echt geweldig... Mooi, Krachtig, een uniek disign, en de meest krachtige bike ter wereld! Heeft u interesse en een Haibke Flyon? Of gewoon eens proefrijden en het zelf ervaren?   Kijk op onderstaande link/logo voor meer informatie en&nbs..

NIEUW BINNEN! Winora en Sinus fietsen nu met Gates riem!

26-04-2019

Kom langs voor een proefrit op onze ruime collectie elektrische fietsen met een Gates carbon riem. Een elektrische fiets met tandriem-aandrijving van Gates is schoon, stil en bijzonder duurzaam. De tandriem-aandrijving hoeft niet gesmeerd te worden en loopt altijd soepel. Lekker fietsen, lange tochten maken, op fietsvakantie, naar uw werk op en neer of door de modder ploeteren. Daarna wegzetten e..

Het nieuwe elektronische Rohloff E-14 schakelsysteem

10-04-2019

Nooit eerder was schakelen zo gemakkelijk, intelligent en comfortabel. Dit alles gecombineerd met de legendarische Rohloff-kwaliteit. De nieuwe E-14 van Rohloff synchroniseert perfect met de Bosch middenmotoren en de legendarische Rohloff SPEEDHUB 500/14.  Lees meer.. https://www.degeustweewielers-ebikeshop.nl/l/het-nieuwe-elektronische-rohloff-e-14-schakelsysteem/ of kom langs in ..

Das Original eBike week bij de Geus Tweewielers

04-03-2019

Zaterdag 23 Maart is het zover. De grote voorjaarsshow met heel veel e-bike nieuws. Kom langs en laat u verrassen door de nieuwste snufjes op e-bike gebied en geniet van een hapje en een drankje.

De Grenoble C7+ HMB 2019 mag zich met recht Elite noemen

01-03-2019

Het is namelijk het meest geavanceerde model van de Gazelle collectie  De Grenoble C7+ HMB mag zich met recht Elite noemen. Het is namelijk het meest geavanceerde model van de Gazelle collectie. Dat heeft de Grenoble C7+ HMB Elite te danken aan verschillende eigenschappen, de fiets komt bijvoorbeeld met de Platinum-accu, die goed is voor 500 wattuur. Deze is geïntegreerd in het ..

Das Original eBike 2019 modellen zijn binnen!

01-02-2019

De nieuwe collectie Das Original e-Bike elektrische fietsen zijn afgelopen week binnen gekomen. Das Original is een van ‘s werelds meest succesvolle elektrische fiets fabrikanten, het Duitse Ebike Das Original. Ebike, gevestigd nabij Osnabrück, produceert, ontwikkelt en ontwerpt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen met het betrouwbare Bosch systeem. Het uniek..

Haibike zet groot in op trekking fietsen!

01-02-2019

Haibike zet groot in op sportieve elektrische fietsen en dan niet van het saaie soort.,   De Haibike xDuro eMTB fietsen kennen de meeste mensen wel maar de nieuwste  Haibike sDuro Trekking fietsen mogen er ook zijn.  Wat denk je van een trekkingfiets met 120Nm koppel met het geheel nieuwe Flyon systeem? Of de nieuwste Haibike SDuro Trekki..

Haibike komt met Flyon systeem

24-07-2018

  Haibike onthulde recent hun nieuwe FLYON-lijn elektrische fietsen, Met de 120Nm sterke motor is er weinig concurrentie meer! Haibike toont dit jaar opnieuw dat ze markt leider zijn op het gebied van de E-Mountainbikes!! De nieuwe lijn werd net geïntroduceerd op het hoofdpodium van Europa's grootste elektrische fietsbeurs, Eurobike. De volledig carbon frames op de FLYO..

De Gazelle van Stael fietsen zijn binnen!

30-10-2017

  Nieuw binnen in nu in onze winkel. De Gazelle Van Stael fietsen model 2018! Een stoere retro fiets van zeér goede kwaliteit Met Brooks afmontage RVS spatborden en lederen handvatten een plaatje. Verkrijgbaar in dames en heren model. ..